Piše: Vedran Cindrić

Sinoć je u organizaciji Sportske zajednice grada Bjelovara održano proglašenje najboljih sportašica, sportaša i sportskih ekipa grada Bjelovara. Tako su se u bjelovarskom hotelu ‘Central’ okupili najbolji bjelovarski sportaši koji su svojim teškim radom, odricanjem i znojem zaslužili nagradu Sportske zajednice grada Bjelovara. No, svjetla reflektora pokupio je gradonačelnik Dario Hrebak. Naime, Sportska zajednica grada Bjelovara na čelu s predsjednikom Željkom Maletićem i tajnikom Alenom Kiđemetom odlučila je posebnim priznanjem za veliki doprinos sportu nagraditi gradonačelnika Bjelovara Daria Hrebaka.

Gradonačelnik Hrebak je posebnu nagradu primio od predsjednika Maletića u nazočnosti najboljih bjelovarskih sportaša. Inače, ovo je prvi puta u povijesti da je na sportskoj večeri Grada Bjelovar nagrađen gradonačelnik Bjelovara od strane Sportske zajednice grada Bjelovara što ovaj čin čini još uzvišenijim, a što je potvrdio i pljesak bjelovarskih rukometaša, taekwondoista, kuglača i ostalih najboljih bjelovarskih sportaša koji su čekali svoju nagradu za sportske dosege koje su ostvarili na sportskim borilištima.

Valja i naglasiti da je najbolja muška ekipa RK Bjelovar, najbolja ženska ekipa je ŽRK Bjelovar, dok je nabolji sportaš Bjelovara Miran Maričić, a najbolja sportašica Marija Borković.