BJELOVAR – Epidemiološka slika vezana uz pandemiju koronavirusa sve je bolja, a samim tim život se u velikoj mjeri vratio u normalu pa su se vratila i pitanja koja su nas zanimala prije ere koronavirusa. Jedno od njih se odnosi na pitanje stiže li Pepco u Bjelovar, no nagađanja više nema jer odgovor je – stiže.

-Predviđeni dolazak diskontne trgovine Pepco u Bjelovar je do jeseni ove godine, a trgovina će biti smještena na adresi Vatroslava Lisinskog 2. Točan datum i ostale detalje objavit ćemo neposredno prije samog otvorenja na našoj internetskoj stranici kao što to činimo prije otvaranja svakog Pepca – odgovorili su na naš upit iz ovog lanca diskontnih trgovina koji nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo. Kako stoji na njihovim internetskim stranicama, do sada imaju otvorene 72 trgovine, a prva sljedeća bit će otvorena u Makarskoj sredinom lipnja. Ipak, i Bjelovarčani trebaju pričekati još samo malo jer velika sala bjelovarskog hotela u kojoj su se posljednjih godina odvijale svadbene svećanosti, ali i brojna druga događanja već će kroz koji mjesec biti pretvorena u trgovinu.
-S velikim veseljem očekujemo dolazak u Bjelovar, a prema povratnim reakcijama naših kupaca, veselje je obostrano – zaključuju iz Pepca.