Bjelovarski Lidl najkasnije do kraja godine osvanut će u novom ruhu, potvrdili su Bjelovarcu Novom iz njemačkog trgovačkog lanca. Za vrijeme obnove Lidl bi trebao poslovati na drugoj, za sada još uvijek nepoznatoj lokaciji.
– Lidl Hrvatska prošle godine započeo je s primjenom novog koncepta gradnje i uređenja trgovina, koji će Lidlovim kupcima omogućiti još ugodniju kupovinu. Trgovina u Bjelovaru također će biti renovirana prema novom konceptu do kraja 2016. godine, a o točnom terminu početka izgradnje i ponovnog otvaranja, javnost ćemo pravovremeno informirati – odgovaraju iz Lidla napominjući kako su proces modernizacije započeli s trgovinom u Osijeku, te da su prve trgovine izgrađene prema novom konceptu otvorene u prosincu 2015. godine u Zaprešiću te zagrebačkoj Dubravi.
Veći prodajni prostor i LED rasvjeta
Novi Lidlov koncept u građevinskom smislu karakteriziraju veće prodajne površine, sanitarije prilagođene presvlačenju dojenčadi, širi hodnici, kvalitetnija prezentacija proizvoda i prostranija parkirna mjesta. Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stjenka značajno mijenjaju i izgled trgovine, a kada je riječ o grijanju i rasvjeti, nove Lidlove trgovine postizat će još veću energetsku učinkovitost postavljanjem najmodernije LED rasvjete. Ponuda proizvoda u novoj trgovini u Bjelovaru bit će standardna kao i u svim Lidlovim trgovinama – njih 88 diljem Hrvatske, odgovaraju iz njemačkog trgovačkog lanca.