Na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik Rukometnog kluba ‘Bjelovar’ Dario Kudumija službeno je proglasio Hrvoja Privšeka novim trenerom prve momčadi te, kao i prošle godine, najavio osvajanje prvog mjesta te odlazak u toliko očekivanu Premijer ligu.

-Dižemo razinu ozbiljnosti na viši nivo. Sada na mjestu prvog trenera imamo profesionalca koji je na raspolaganju klubu 24 sata što do sada nije bio slučaj. Hrvoje poznaje sve u klubu, veliki je profesionalac i uvjeren sam da ćemo s njim ostvariti veliki uspjeh. Njegovi pomoćnici će biti Josip Pećina i Robert Milčić – izjavio je Kudumija kojeg uzrujavaju izjave da je RK Bjelovar postao ‘legija stranac’.

-U posljednjih 14 godina nismo imali medalje u mlađim kategorijama. Sustavno se loše radilo, ali to se sada mijenja i već ove sezone će naši klinci nastupiti u nekim utakmica – izjavio je Kudumija te dodao da je već sada 90 posto ekipe posloženo te da definitivno ostaje Luka Tandara i da se u klub vraća Filip Jurišić. Novopečeni trener Hrvoje Privšek najavio je intenzivne pripreme i naposljetku osvajanje prvog mjesta.

-Pripreme će početi 6.kolovoza, a predpripreme oko 20.7 koje će voditi trener Milčić. Već smo sada dogovorili jake pripremne utakmice i to većinom sa Premijerligašima. Mogu najaviti da će naši navijači gledati brz i dinamičan rukomet. Igrat ćemo dvije obrane, 6-0 i 5-1. Uspoređujući prošlu sezonu i ovu koja dolazi na jesen najavljujem da ćemo više golova zabiti, a manje primiti. Ne znam tko će nam biti konkurencija za prvo mjesto niti me to zanima. Moramo gledati samo sebe i ostvariti svoj cilj, a to je prvo mjesto – zaključio je novi trener prve ekipe Hrvoje Privšek. (vec)