Piše: Vedran Cindrić

Teški dani su ispred RK Bjelovar. Nakon katastrofalnog poraza od Varaždina (23-34) koji je ujedno bio i četvrti poraz za redom u prvenstvu trener Hrvoje Privšek odmah nakon utakmice izjavio je da će ponuditi ostavku na mjesto trenera te da su ga igrači izdali i okrenuli mu leđa. Sinoć se sastao Izvršni odbor kluba koji je prihvatio ostavku Privšeka, no još u nedjelju ostavku je dao i Josip Pećina, pomoćni trener Bjelovara.

-Privšek je sinoć smijenjen i posvetit će se radu s mladima zbog čega je prvotno i došao u klub. Josip Pećina je sam dao ostavku i tu nismo ništa mogli. Danas poslijepodne Izvršni odbor će imati pregovore s jednim trenerom koji inače nije iz Bjelovara i ako se dogovore već će navečer voditi trening – izjavio je sportski direkor kluba Miroslav Habijanec.

Podsjetimo, RK Bjelovar odlično je krenuo u sezonu te ostvario dvije pobjede za redom. No, u posljednje četiri utakmice dogodio se neobjašnjivi pad. Iako se još i može razumijeti poraz od Zameta u gostima, poraz od Spačve na domaćem terenu je sve iznenadio, a sramotni poraz od 11 razlike od Varaždina kojeg su pobijedili u gostima u prvom kolu samo je potvrdio veliku krizu u klubu. Hoće li novi trener razdmati igrače i hoće li se probuditi iz ‘zimskog sna’ te hoće li se početi boriti kao na početku sezonu saznat ćemo već ovoga vikenda kada naši rukometaši idu u daleki Dubrovnik.