BJELOVAR – Denis Hladiš, novoizabrani ravnatelj Kulturnog i multimedijskog centra za Bjelovarac.hr izjavio je pravu malu ekskluzivu. Naime, Hladiš je jučer u bjelovarskom kinu pokrenuo referendum o kokicama.

O čemu se radi?

Bivši ravnatelj KMC-a Dubravko Adamović žestoko se protivio prodajom kokica u KMC-u protiv čega su se mnogi ljubitelji sedme umjetnosti bunili. No, naravno, bili su i oni koji su podržavali njegovu odluku smatrajući da u Kulturnom i multimedijskom centru nije mjesto kokicama kao što nije ni u ostalim kulturnim ustanovama.

Dolaskom Denisa Hladiša na čelno mjesto KMC-a na našoj facebook stranici ponovno se rasplamsala rasprava oko kokica koju sada novi ravnatelj želi riješiti na demokratski način.

-Mislim da je najbolje da vidimo što o tome kažu posjetitelji KMC-a to jest mislim da im trebamo dopustiti priliku da izraze svoj stav. Stoga sam odlučio napraviti jedan mali referendum. Svatko tko dođe u KMC i kupi ulaznicu za neku projekciju može s tom ulaznicom glasati da li je za kokice ili nije. Ta naša mala akcija počela je jučer i trajat će neko vrijeme. Kasnije ćemo prebrojati glasove i na taj način opipati bilo javnost i vidjeti što većina želi. Naravno, konačna odluka će biti na Gradu – izjavio nam je Hladiš (V.Cindrić)