Želite li se riješiti metalnog otpada, a usto si i “podebljati” kućni budžet, bjelovarska tvrtka RD metali pomoći će vam spojite ugodno s korisnim, u ovom slučaju financijsko s ekološkim. Dovoljno je da ih nazovite, a oni će se pobrinuti za sve ostalo, dakle čak i onim slučajevima kada niste u mogućnosti osigurati prijevoz do njihova skladišta u Velikim Sredicama na kućnom broju 31.
– Recimo da ste naslijedili kuću i sada radite veliko pospremanje ili nešto preuređujete. Sve ono što je metalno, a tu uključujemo i kućanske aparate poput perilica rublja, primjerice, mi ćemo zbrinuti za vas. Možemo doći na vašu adresu, jedino što trebate da sav metalni otpad pripremite kontaktirate nas a mi ćemo doći i sve na području grada i bliže okolice prevesti do našeg skladišta neopasnog otpada, ali jednako tako i vi možete donijeti aparate kod nas -govori Renata Platiša, direktorica tvrtke. Dakle, možete se dogovoriti da vas djelatnici tvrtke RD metali posjete kod kuće. Otpad možete ostaviti u dvorištu, a u dogovoreno vrijeme a oni će ga pokupiti. Naravno, postoji i opcija da otpad odvezete u vlastitom aranžmanu do skladišta RD metala u Velikim Sredicama.

Posluju i s poduzetnicima

Osim s građanstvom, tvrtka RD metali posluje i s poduzetnicima. Tvrtke koje se bave proizvodnjom metalnih proizvoda, popravkom strojeva, servisiranjem kućanskih aparata, obradom metalnog otpada, izradom metalnih konstrukcija, izradom metalne ambalaže, izradom aluminijske stolarije, sav metalni otpad koji ne mogu više upotrijebiti u svom daljnjem poslovanju odlažu u za to propisane kontejnere. Tvrtke same ili u dogovoru sa RD metalima odvoze metal na njihovo skladište. Vrlo je bitno naglasiti da tvrtka RD metali izdaje i ovjerava svim tvrtkama za njihov pruzet otpad prateći list za neopasni otpad koji je ujedno dokaz da je njihov otpad zbrinut u ovlaštenoj tvrtci na propisan način. Na skladištu se metal preuzima, odvaja, sortira, odlaže i prevozi do daljnjih oporabitelja otpada.

Kupuju i prodaju euro palete

Tvrtka RD metali osim metalnim otpadom, bavi se otkupom i prodajom rabljenih euro paletama. Euro palete ispunjavanju sve potrebne norme za transport unutar granica Europske Unije, a od ostalih se razlikuju upravo po oznaci EUR koja mora biti na vidljivom mjestu. Mnogi građani pozabave se i izradom sjedećih garnitura od euro paleta za svoje vlastite potrebe .