BJELOVAR – U mjesecu kada Radio Terezija slavi svoj 15. rođendan i to danas 21. studenog, mala, ali vrijedna ekipa dala si je za zadatak svoj program podići na višu razinu. Prepoznatljiv urbani zvuk i dalje će se širiti sa 93,9 i 99,2 Mhz, no sada s malo drugačijim pristupom. Naime, radio Terezija postaje prvi pravi hit radio u CHR fomatu u našoj županiji.

Vrhunska produkcija

-Odlučili smo ove godine za svoj rođendan promijeniti ploču i postati CHR, ili Contemporary hit radio, format koji prakticiraju većina najslušanijih svjetskih radio postaja. To znači da ćemo svirati najveće hitove svjetske glazbene scene, no i one koji su to bili proteklih godina, a i dalje bude pozitivnu emociju kod naših slušatelja – kaže Branimir Kuretić, programski direktor Radio Terezije.

Ovakav radijski format mora pratiti i vrhunska produkcija stoga je uloženo puno energije na nove produkcijske elemente kao i na dodatnu edukaciju ekipe radija koja već godinama prati svjetske radijske trendove.

– Možda ste primijetili da me nema u programu od ljeta. Ne, nisam nikud otišao već sam svakodnevno radio na tome da poboljšamo naš program i nadam se da će te to od danas kada upalite radio čuti. Uloženi su sati i dani da zvučimo kao i vodeće europske radio stanice i vjerujem da će naši slušatelji to prepoznati- kaže Branimir.

Brži i dinamičniji

To znači puno novih zvučnih efekata, dinamičniji način rada i puno glazbe. Radijska ekipa koju uz Branimira čine, Ivanka Vrhovnik, Antonia Pavleković, Monika Đonđ i Nikolina Res u vaše će domove, na radna mjesta, u automobile i gdje god se nalazili donositi vesele i pozitivne teme, što je u cijeloj ovoj situaciji i najbitnije.

– Naravno, i dalje smo tu za naše slušatelje s važnim servisnim informacijama. Sve emisije i informativni program idu i dalje jer važno je da slušatelji dobiju kvalitetne i provjerene informacije iz svog grada i županije, no i to smo unijeli neke promjene, barem što se informativnog programa tiče. Bit ćemo brži i dinamičniji- kaže Ivanka Vrhovnik, glavna urednica. Dakle, puno dobre zabave čeka vas svakog dana uz vaš CHR Radio Tereziju. Stoga radio, ne radio neka ti uvijek svira Terezija.