Zapažene rezultate ostvarili su natjecatelji bjelovarskog Kickboxing kluba Kobra na državnom prvenstvu u Opatiji. U iznimno jakoj konkurenciji Kobra je nastupila sa šest natjecatelja, tri juniora i tri seniora, koji su se u Bjelovar vratili s pet osvojenih medalja. Najzapaženiji je bio junior Marin Pleskalt koji je novi državni viceprvak u low kicku u kategoriji do 67 kilograma. Nakon dvije uvjerljive pobjede u finalu je poražen od Antonia Mihoča iz splitskog Pit bulla. Treća mjesta u juniorskoj kategoriji u disciplini light contact na tatamiju osvojili su Lara Srdojević i Tomislav Šušenj. Lara je do bronce došla u težinskoj kategoriji do 65 kilograma, a Tomislav u kategoriji do 74 kilograma.

Sva tri seniora Kobre su nastupila u disciplini kick light na tatamiju. Hrvoje Humljanović je u kategoriji do 63 kilograma osvojio treće mjesto, a brončani je bio i Luka Oručević u kategoriji do 89 kilograma. Jedini natjecatelj Kobre koji je ostao bez plasmana na postolje bio je Dean Grahovac i to u kategoriji do 74 kilograma.

– Iz turnira u turnir postižemo sve bolje rezultate i to je ono što nas veseli. Imamo mladu jezgru natjecatelja pred kojima je svjetla budućnost. Ostvareni rezultati u Opatiji su nam samo dodatni poticaj za još predaniji rad, jer uskoro nas očekuju novi nastupi. Naime, već 5. svibnja u Benkovcu ćemo nastupiti na seniorskom državnom prvenstvu u low kicku te juniorskom u kick lightu – kazao je Selimir Bogunović, trener Kobre.