Fenomenalni stand up show ‘Prosti faktori’ Marka Dejanovića dolazi u bjelovarski Dom kulture 25. listopada (petak)

Sex, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.

Saznat ćete odgovore na pitanja poput: Zašto je opasno imati erekciju tijekom rolanja? Što znači biti atipični homofob? Kojom to rečenicom žene ubiju svu nadu u svom muškarcu? Kako efikasno opsovati nekome majku u današnje vrijeme? Po kojim političarima nazvati svoj penis i zašto? Kako su teretane društveno angažirane? Zašto je debelim ženama lakše? Kako je Isus tijekom propovijedi na Gori riješio problem akustike? Kako fizički kazniti pedera mazohistu?
I druga…

Inače, Marko Dejanović do sada je u Bjelovaru nastupao u sklopu kolektivnih večeri, sada dolazi po prvi put sa solo predstavom. Često oslovljavan i kao Panda ili #NapušenaPanda, u solo showu #ProstiFaktori pred publiku istresa svoj pretjerano analitični, pretjerano seksualizirani i često šokantni mozak. Na pitanje zašto to radi, odgovara ‘zbog straha’.
‘Svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva.’

Show će biti održan u 20h.

BITNE INFORMACIJE:
▶ULAZNICE: u pretprodaji 40 kuna, na dan 50 kuna.
▶PRETPRODAJA:
– Caffe bar Špica, Jurja Haulika 18
– Ghetaldus, Frana Supila 8a, Bjelovar.
– Online: Entrio – http://bit.ly/BjelovarProsti
– Entrio prodajna mjesta diljem Hrvatske.
– Na ulazu Doma kulture sat vremena prije početka predstave.
▶Sadržaj samo za STARIJE od 16 godina