Bez obzira jeste li na Proljetnom sajmu prvi puta ili ste jedan od onih koji ne propušta niti jednu izložbenu manifestaciju u Gudovcu pored Bjelovara, izložbeni prostor tvrtke Comet morate posjetiti. Ne samo zbog širokog izbora vrtne i poljoprivredne mehanizacije koja će se nuditi uz atraktivne sajamske popuste, nego i zbog brojnih promocija i ljubaznog, stručnog osoblja koje ima spreman odgovor na svako od vaših pitanja.

Atraktivni sajamski popusti

U Cometu su posljednjeg vikenda ožujka ponovno odlučili biti široke ruke – sajamski popust iznosi 20 posto na cjelokupan asortiman, izuzev proizvoda Honde i Husqvarna gdje popust iznosi 15 posto. Uz traktore, ridere, motorne pile, prskalice i nove kosilice King čija će promocija biti upriličena upravo na Proljetnom sajmu, proljeće vas svakako neće dočekati nespremne.
Comet je tvrtka koja na Proljetnom sajmu, prema vlastitom priznanju, izlaže oduvijek, ali otpočetka se posjetiteljima trude i uspijevaju ponuditi dodatni sadržaj, često u zabavnom obliku. Ovoga puta riječ je o iznimno zabavnoj igri ubušivanja vijaka. U Cometu su, naime, sigurni da u svakom od nas čuči jedan vrhunski ubušivač vijaka, a prijaviti se može u subotu od 9 do 12 sati na izložbenom prostoru tvrtke. Svakako to učinite jer nagrade su vrlo vrijedne.

Prodajni centar u Frankopanskoj

Ako kojim slučajem ipak ne možete posjetiti Proljetni sajam, posjetite Cometovu trgovinu u centru Bjelovaru u Frankopanskoj ulici 14. Trgovina se prostire na čak 1500 četvornih metara i zapošljava15 djelatnika, a osim što je Comet godinama jedan od vodećih distributera ručnih, električnih alata i pribora namijenjenih industriji i obrtništvu, na prvom katu u ponudi se nalazi najbogatiji asortiman bijele tehnike i malih kućanskih aparata najpoznatijih brendova.

Servisna radionica

Također, u Cometu se nalazi i najbogatija ponuda audio video tehnike kao i informatičke opreme gdje se mogu pronaći računala, laptopi, televizori i mobiteli po iznimno povoljnim cijenama.
Vrijedi napomenuti i kako Comet u Bjelovaru ima vlastiti servis električnih, pneumatskih i vrtnih strojeva i alata pa nećete morati gubiti ni vrijeme ni živce ako vam kupljena kosilica, bušilica ili miniwash otkaže poslušnost.