Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije pokrenulo je 21. rujna 2015.g. natječaj Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima i kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) za pomoć malim i srednjim poduzetnicima na koji se prijavila između ostalih poduzetnika i tvrtka Proart-ing d.o.o..

Ukupna vrijednost projekta je 473.820,91 kn, ukupno prihvatljivi troškovi su 379.056,73 kn, a bespovratna sredstva iznose 341.151,05 kn, odnosno ostvaren je intenzitet potpore od 90% prihvatljivih troškova.
Ostvaren je cilj tvrtke, nabavljena je nova tehnologija kojom će se poboljšali kvaliteta poslovnih procesa tvrtke.

Direktor tvrtke Proart-ing d.o.o. objasnio je kako je došlo do kandidiranja za fondove: „Vidjevši priliku za poboljšanjem tehnologije i računalnih programa odlučili smo pokušati i mi. Pokušavamo stalno pratiti razvoj novih programa i tehnike da bi što kvalitetnije mogli raditi i da bi nam klijenti bili što zadovoljniji našim odrađenim poslom. S obzirom da nam se tvrtka bavi projektiranjem lakše nam je kada ljudima možemo što
stvarnije pokazati kako će njihovi projekti izgledati u budućnosti. Zadovoljni klijenti su nam na prvome mjestu.“

O tvrtci Proart-ing d.o.o.

Tvrtka je osnovana 07. travnja 1993. godine. Predmet poslovanja je projektiranje i građenje građevina, sudska vještačenja, 3D vizualizacija te energetsko certificiranje, građevinarstvo, poslovanje nekretninama, nadzor nad gradnjom. Tvrtka ima 10 zaposlenika. Sjedište je u Velikoj Trnovitici 106.

Kontakt za medije:
TIN PROHASKA
m. +385 (0)98 442 868
t. + 385 (0)43 541 017
www.projektni-biro.hr
tin.prohaska@projektni-biro.hr
info@projektni-biro.hr