Uz pogodnosti pri kupnji namještaja u Primi, kupce očekuje i legendarni bjelovarski Majburger!

Za najljepši završetak 2017., Prima daruje niz pogodnosti za kupce i posjetitelje te predstavlja novu kolekciju namještaja za 2018. godinu!

Od 14. do 16. prosinca u Primi Bjelovar, sve kupce i posjetitelje očekuje mnoštvo lijepih iznenađenja – minimalna ušteda od 30% na sav asortiman, mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata* te besplatan Majburger za sve kupce!

Uz prepoznatljive Primine proizvode koji su dio gotovo svakog doma u Bjelovaru, ali i drugim dijelovima Hrvatske, Prima predstavlja novu kolekciju namještaja za 2018. Iz bogate ponude izdvajaju se tapecirani programi za koje je Prima nositelj Best Buy Award medalje za najbolji omjer cijene i kvalitete, kao i novi programi spavaćih soba i kuhinja po mjeri koji su osmišljeni i proizvedeni upravo u bjelovarskoj tvornici Prime.

U subotu, 16.12. svi kupci imat će priliku kušati nekad nadaleko poznati bjelovarski Majburger. Majburger se odnedavno ponovno proizvodi na inicijativu grada Bjelovara, a u suradnji s njegovim autorom, poznatim kuharom Brankom Ognjenovićem Medenim. Zajedno s volonterima udruge “Renato – kuhari bez granica” masterchef Branko Ognjenović peći će Majburgere za sve kupce Prime.

*Odnosi se za iznose veće od 8.000 kuna. Vrijedi za Diners i American Express kartice te Visa i Mastercard kartice u izdanju Zagrebačke banke.