Na najznačajnijem europskom sajmu namještaja “IMM COLOGNE” u Kölnu, koji svake godine oblikuje i definira trendove u nadolazećoj godini, Prima grupa samostalno izlaže svoje proizvode petu godinu zaredom. Od utorka do nedjelje, na 250 četvornih metara izložbenog prostora, uz više od 1.100 tvrtki iz čak 50 zemalja, Prima grupa predstavlja više od 100 novih proizvoda iz grupe tapeciranog i masivnog namještaja. Kontinuirano ulaganje u razvoj asortimana, mladi dizajnerski tim, puno truda i mnoštvo novih ideja rezultirali su nizom funkcionalnih i modernih proizvoda vrhunske kvalitete.
– Povratak prirodnim materijalima koji će obilježiti trendove u opremanju doma u ovoj godini naša je misao vodilja i inspiracija. Drvo, posebice najkvalitetniji  hrvatski hrast,  vraća se u velikom stilu na europsko tržište –  rekla nam je Tea Tadej, voditeljica dizajnerskog tima Prima grupe.

Novi modeli od prirodne kože

Najznačajnija izvozna tržišta Prima grupe, posebice njemačko, austrijsko, francusko i švicarsko, već tradicionalno iznimno cijene hrvatski hrast kao sirovinu. Uz masivni namještaj koji će svakoj blagovaonici dati poseban šarm, eleganciju i toplinu, tim Prima grupe predstavlja i niz proizvoda iz grupe tapeciranog namještaja s posebnim naglaskom na novim modelima u prirodnoj koži. Tkanine trendovskih boja i vrhunske kvalitete te praktična i vizualno atraktivna rješenja zasigurno će ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih poslovnih partnera diljem Europe.

Kvaliteta i dizajn    

– Dizajn koji misli i na estetiku i na funkcionalnost te mladi, kreativni  produkt dizajneri ove su godine naše glavne uzdanice. Višegodišnji trud i napori da se što kvalitetnije pozicioniramo na tržištu Europske unije iz godine u godinu donose sve značajnije rezultate. S pravom možemo reći da, kao najveći hrvatski izvoznik namještaja, kontinuirano radimo i na promociji Hrvatske. Kvalitetne ideje,  vrhunske sirovine i  trendi proizvodi naše su prednosti koje ćemo i ove godine prezentirati Europi – rekla je Gordana Pušetić, direktorica Prima namještaja i članica Upravnog odbora Prima grupe.

...

Želite članak pročitati do kraja?
Cijeli članak možete pronaći u tiskanom izdanju 3361 ili pretplatom na naše online izdanje.