Ove nedjelje (26. studenog) u bjelovarskom Domu kulture s početkom u 20h bit će održana predstava ‘Ocat i sin’. Komedija je to koja će vas nasmijati do suza, a u naslovnim ulogama su popularni Zlatan Zuhrić Zuhra i mladi, talentirani komičar iz Zagreba, Tin Sedlar. Predstava je imala premijeru 28. rujna u jednom zagrebačkom hotelu u kojem se okupilo preko 300 uzvanika.

-Mislim da će se predstava svidjeti bjelovarskoj publici jer je iznimno duhovita. U njoj se vidi generacijski jaz oca i sina. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, njegov sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi – izjavio nam je Tin Sedlar. Dodaje da se u ovoj predstavi mogu pronaći mnogi očevi i sinovi te da ni jedna publika do sada nije bila ravnodušna prema predstavi.

-Drago mi je da dolazimo u Bjelovar. Nadamo se punoj dvorani jer mislim da će ljudi zaista biti oduševljeni. Mene osobno vežu i mnoge lijepe uspomene na Bjelovar jer sam tamo nastupao i prije pola godine preko Studija smijeha kao komičar tako da se veselim novom nastupu pred Bjelovarčanima – rekao nam je Sedlar. Inače, inspiraciju za predstavu Zuhra je pronašao kako sam kaže, u stvarnim životnim situacijima koje proživljava s vlastitim petnaestogodišnjim sinom, a najveća mu je pohvala, kaže, kada mu gledatelj priđe i kaže -moj je sin isti kao i tvoj.