Na Danima hrvatskog turizma, na Hvaru, jučer su dodijeljene godišnje nagrade Hrvatske turističke zajednice “Čovjek – ključ uspjeha u turizmu”, a među pobjednicima ovogodišnje turističke sezone je i Vladimir Vlajinić, vlasnik Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva “Na Malenom brijegu” iz Ribnjačke.

Vladimir se među najvrednije pojedince u državi svrstao zahvaljujući pozitivnom imidžu, a ovu prestižnu nagradu dobio je u kategoriji najboljeg domaćina turističkog seljačkog domaćinstva, objavio je HTZ.

– O svemu se treba brinuti s voljom i pažnjom i nama je svaki gost inspektor. Sve mora biti na najvišem mogućem nivou, dakle usluga da bi bila potpuna mora biti pružena od početka do kraja – predviđa Vladimir što je njegov ključ uspjeha. Naš najbolji turistički djelatnik u poslu nije sam. Cijela obitelj Vlajinić u svom je kraju poznata i priznata po vrhunskoj ugostiteljkoj usluzi, a osim ugostiteljstva njihova usluga uključuje i jahanje, raznovrsne radionice, jednodnevne izlete i smještajne kapacitete za višednevni boravak. (sk)