NK Vrbovec 6

NK Bjelovar 2

VRBOVEC: Jurić, Vrtar, Malkoč, Šimić, Ćosić, Petak, Krizmanić, Vimislicky, J. Colarić, Nakić, Slijšković – Dimović, D. Colarić, Seo, Škaro, Istvanović, K. Colarić, TRENER: Bradić

BJELOVAR: N. Beljan, Sučić, Barešić, Pazdrijan, Blažic, Atlija, Pranjić, Legčević, Bajsić, Babić, Roček – Pavić, Škojo, Pavlin, TRENER: Mrzlečki

VRBOVEC – Gradski stadion, SUDAC: Čerkez, STRIJELCI: 0:1 Blažic (10-11m), 1:1 J. Colarić (15), 2:1 Nakić (20), 3:1 Slišković (35), 3:2 Pazdrijan (40), 4:2 Nakić (55-11m), 5:2 Slišković (60), 6:2 Dimović (70)

NK Bjelovar još nije upisao pobjedu u pripremnim utakmicama, a kako je krenuo najvjerojatnije niti neće. Zadnji neuspjeh, koji je ujedno i poražavajući, momčad nezamjenjivog trenera Alena Mrzlečkog upisala je na gostovanju u Vrbovcu i to rezultatom 6:2.

Međutim, NK Bjelovar je na toj utakmici nastupio bez Hajdarovića, Ostrmana, Kuprešaka, Mamića, Nrece i Šantalaba, koji su odbili trenirati i igrati sve dok im klub ne isplati zaostala financijska dugovanja, ali i bez povrijeđenog Rajića za kojeg se na zna gdje je i u kakvom je stanju. Ako se ovoji sedmorki doda brazilac Muniz na kojeg Gradski klub više ne računa, ali mu ujedno i ne želi napisati ispisnicu, zatim Bošnjak, Trupac, Tominac i vratar Lebović, igrači koji su ‘namirišali’ nepovoljnu klupsku situaciju pa su već ranije napustili drveni stadion, onda je svima koji u Bjelovaru prate nogomet jasno kako je Gradski klub nakon naprasne i ishitrene izborne skupštine, koje je ustvari bila želja vrška gradske vlasti, ostao bez kompletne prve momčadi.

Osim što do sada nikoga nije pobijedila, ova kombinirana juniorsko – kadetska momčad kojoj je prosjek tek nešto više od 17 godina, za vrijeme utakmice u Vrbovcu nekoliko je puta prešla preko centra igrališta i postigla je dva pogotka. Prvi iz penala nakon igranja rukom, a drugi iz kontra napada.

Međutim, usprkos porazu treba znati kako se radi o prilično perspektivnoj momčadi koja se jednostavno ne može nositi u seniorskoj konkurenciji, ali i koja bi se mogla upropastiti ishitrenim igranjem u trećoj ligi u kojoj će iz vikenda u vikend upisivati poraze. Nakon ove vrlo nesređene i porazne situacije s igračima za očekivati je kao će novi predsjednik Marko Ćurić zajedno sa suradnicima iz Izvršnog odbora naći prekidač kojim se pali svijetlo u tunelu i da će NK Bjelovar vrlo brzo ponovo gubiti utakmice, ali s prihvatljivim rezultatom.