NK BJELOVAR   0 (0)

NK HAJDUK      3 (0)

BJELOVAR: Juraj, Makopek-Pušec, Atlija, Nikolić, Jaković, Bonevski (od 66. Barešić), Rajić, Jakšić (od 90. Đipalo), Frčko, Kos (od 90. Kunštek), Tominac. TRENER: Marko Ćurić

HAJDUK: Matijaš, Budalić (od 65. Vidović), Čančar, Barišić, Batarelo, Pasariček, Simonović, Rakić, Skorup, Teklić (od 60. Krajina), Kovačević (od 55. Vujčić). TRENER: Mario Despotović

STRIJELCI: 0-1 Skorup (75min, 11m), 0-2 Vujčić (85 min.) 0-3 Čančar (90 min.)

Nakon prve polufinalne utakmice u Splitu gdje su juniori Bjelovara ostvarili  1-1, na Gradskom stadionu koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta dočekali su svoje vršnjake iz Hajduka. Budući da je nogometašima Bjelovara za prolazak u finale kupa odgovaralo i 0-0 u utakmicu su ušli oprezno i povučeno dok je Hajduk već u prvim minutama počeo opasno plesti mrežu vratara Fantona.

U 15. minuti najopasniji igrač Hajduka Skorup pogodio je iz slobodnog udarca vratnicu i samo su milimetri dijelili Hajduk od vodstva. Već u 30. minuti vezni igrač Hajduka Simonović sam se našao pred vratarem Bjelovara, ali Fanton je fenomenalo reagirao i obranio stopostotnu priliku. Na poluvrijeme se otišlo mirnih mreža, a mladiće Bjelovara ispratio je gromoglasan pljesak s tribina.

Već u 50. minuti Simonović se ponovno nalazi u prilici, ali Fanton je opet odlično reagirao i onda dolazi kontra koju su cijelu utakmicu igrači Bjelovara čekali. Fenomenalo je Hajdukovoj obrani pobjegao Franjo Jaković koji se našao oči u oči s vratarom Hajduka, ali nažalost pucao je tik uz vratnicu.

Igra se zatim smirila da bi se u 75. minuti dogodila eksplozija na stadionu. Naime, igrač Hajduka Vidović okreće se oko lopte i sudara se s Jakovićem, a sudac Despotović odmah pokazuje na bijelu točku na veliko iznenađenje brojne publike i svih domaćih igrača. Siguran realizator bio je Skorup.

U 85. minuti, kada su gotovo svi igrači Bjelovara krenuli u napad došlo je do kontre koju glavom lijepo realizira Vujčić. U trećoj minuti nadoknade ponovno iz kontre visoku pobjedu potvrđuje Čančar.

Juniori Bjelovara izgubili su 0-3 iako su do 75 minute imali finale u rukama i na velikoj želji i borbenosti zasluženo im je čestitala mnogobrojna publika, a  mnogi od njih su pokazali da ih čeka lijepa nogometna karijera.