Bez obzira živite li od poljoprivrede ili vrtlar-hobist, želite li na jednom mjestu po povoljnim cijenama pronaći sve što vam je potrebno, svakako posjetite najveću i najopremljeniju maloprodajnu poljoprivrednu apoteku Poljocentra u ovom dijelu Hrvatske.

Bez čekanja u redu

Na osam tisuća četvornih metara prostora, od toga 700-tinjak natkrivenog, stručni, ljubazni i uvijek dostupni djelatnici Poljocentra, uz besplatan savjet, ponudit će vam najširi izbor sjemena, zaštitnih sredstava, mineralnih gnojiva, stočne hrane, opreme za vinarstvo i vinogradarstvo te građevnog materijala. Usto, tu je i bogat izbor sadnica, cvijeća, raznog sjemenja, lukovica, staklene ambalaže, enološkog i pčelarskog programa, sustava za navodnjavanje, mineralnih i tekućih gnojiva, hrane za životinje, ali i kućne ljubimce.

Poljocentar surađuje sa svim važnijim hrvatskim sjemenarskim kućama, i upravo zbog toga pruža najširi izbor u Hrvatskoj, a ima i najpovoljnije cijene. U ponudi imaju više od 15 tisuća artikala, što bi trebalo zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.

Dosava na kućnu adresu

Osim maloprodaje, Poljocentar se bavi i veleprodajom te ugovaranjem merkantilne proizvodnje, a vrše i usluge dovoza robe na kućnu adresu.

Poljocentar se nalazi na adresi Bleiburških žrtava 6 u Poslovnoj zoni Istok. Najlakše ćete doći tako da iz Vukovarske ulice skrenete prema Carini, a potom desno sve do kraja ulice Bleiburških žrtava. Veliki prodajni prostor Poljocentra nalazi se odmah s lijeve strane.

Vrijedi spomenuti i da je Poljocentar tvrtka s dugom tradicijom, osnovana 1992. godine u Križevcima. Danas imaju 21 prodajni centa pretežno u sjevernom dijelu Hrvatske.