Piše: Vedran Cindrić

Policija je za vrijeme produženog vikenda imala pune ruke posla, a najživahnije im je bilo u nedjelju, na sam Uskrs. Naime, tog dana u poslijepodnevnim satima nepoznati mladić je u samom centru Bjelovara to jest na Trgu Eugena Kvaternika s parkirališta ukrao VW Golf u vlasništvu 39-godišnjaka.

No, tu priči nije kraj. Kradljivac automobila se s ti istim Golfom zatim uputio prema Predavcu te kod kružnog toka izazvao prometnu nesreću i tom prilikom oštetio prometne znakove nakon čega je izašao iz auta i pješke otišao s mjesta nesreće – izjavila je PU bjelovarsko bilogorska.

Na Veliki petak je pak u jednom dućanu u Ulici Matice hrvatske ukradeno 60 konzervi paštete i ribe u vrijednosti od 1100 kuna, a jučer (ponedjeljak) u Ulici Krste Frankopana u Bjelovaru, za sada nepoznati mladići su fizički napali 21-godišnjaka, da bi ga opet napali i u dvorištu 3. osnovne škole Bjelovar zajedno s 19-godišnjakom koji mu je pomagao da dođe do klupe. Napadnuti mladići su tom prilikom ozlijeđeni, a za trojicom počinitelja se traga.