ŽRK Bjelovar kao da se pretplatio na teške povrede svojih rukometašica u pripremnom periodu. Prošle godine nastradala je Marija Borkovića, a njenu sudbinu ove godine dočekala je i Kristinu Smiljčić. Da nije bilo te teške povrede koljena Smiljčić za pripreme rukometašica Bjelovara moglo bi se kazati kako su protekle savršeno i kako se od ŽRK Bjelovara očekuje novi veliki iskorak. Ovako, ŽRK Bjelovar je snažan, jak i dovoljno moćan da se s većinom ekipa “potuče” za pobjedu, međutim, vrijeme i prvenstvo će pokazati koliko može i koliko visoko ova ekipa može poletjeti.

– Nemamo se vremena vraćati na povredu Smiljčić. Prvenstvo je na vratima i mi moramo dalje bez nje. Pripreme smo odradili sjajno, fizički smo spremni, motivirani i u svlačionici vlada pozitivna atmosfera koju moramo prenijeti na parket – očitovao se trener Hrvoje Cikoja koji je najavio prvu utakmicu.

– U subotu gostujemo u Rijeci kod Zameta. Na žalost, o Zametu trenutno ne znamo mnogo. Radi se o sasvim novoj ekipi koja ni sama ne zna svoju vrijednost. Međutim, cijenimo Zamet, ali ih ne respektiramo. Idemo odigrati što bolje, idemo se nametnuti i pokušati ostvariti što bolji rezultat. Motivirani smo i puni samopouzdanja tako da se ne bojim te utakmice – naglasio je Cikoja.