BJELOVAR – Danas je na Županijskom sudu u Bjelovaru počelo suđenje Tugomiru Pemperu za pokušaj ubojstva. Poznati bjelovarski novinar i publicist danas je na sudu izjavio da se ne osjeća krivim za ono što ga se tereti, a na ročištu je danas svjedočilo troje svjedoka, a jedno od njih je i njegova bivša životna partnerica na koju je optuženi Pemper ispalio više hitaca iz sačmarice i teško ju ranio.

Podsjetimo, krvava drama dogodila se 27. lipnja u kući 46 godišnjakinje kada je Pemper provalio u kuću bivše nevjenčane supruge te iz lovačke puške ispalio dva hica od kojih ju je jedan pogodio u ruku nakon čega je dobila otvoreni prijelom kosti. Ubrzo zatim, 46 godišnjakinja je uspjela pobjeći iz sobe nakon čega je optuženi prema njoj ispalio još dva hica od kojih joj je jedan prošao pored glave.

Na sreću, ubrzo su kuću ušli pripadnici intervente policije koji su savladali i razoružali Pempera koji je tada bio u vidno alkoholiziranom stanju nakon čega je sproveden u istražni zatvor gdje je i dočekao početak današnjeg suđenja. (vec)