ŽDRALOVI – U zaostaloj utakmici šestog kola Mladost iz Ždralova dočekala je bivšeg prvoligaša iz Slavonskog Broda te osvojila vrijedna tri boda.

MLADOST (Ž)   2 (1)
MARSONIA       0 (0)

MLADOST: Srbljanović, Renić, Nikolić, Pleić, Vrbanić, Sučić, Furmek, Buzuk, Kosanović, Kočiš, Šiprak.
MARSONIA: Memović, Balentović, Čanić, Erić, Rosandić, Prodanović, Đerek, Begić, Radić, Šimac, Bundavica

Čekati Marsoniju iz Slavonskog Broda kao posljednja momčad na tablici nije nikako bio ohrabrujući poticaj za nogometaše iz Ždralova. No, krenuli su hrabro i odlučno te su već u petoj minuti poveli pogotkom Buzuka koji je odlično pratio akciju po desnoj strani i hladnokrvno plasirao loptu kraj vratara Memovića. Odmah nakon primljenog gola Marsonija je preuzela inicijativu, a Mladost se grčevito branila. Prodanović, Rosandić i Šimac nizali su prilike, ali Srbljanović je dokazao zašto je jedan od najboljih golmana u ligi.

U drugom poluvremenu trener Papac je očekivano zatvorio utakmicu dok je Marsonija većinu vremena imala loptu u nogama, ali bez većih prilika. Posljednjih 10 minuta igra se rasplamsala. Igrači Marsonije su promašili dvije stopostotne šanse, da bi u 88. minuti Mile Sučić smireno primio loptu na desetak metara od gola i pogodio uz samu vratnicu za velikih 2-0 i još važnija tri boda. (vec)