Pivovara Daruvar prilagodila se novim okolnostima te za dio asortimana svojih craft piva nudi besplatnu dostavu do Bjelovara.

– Stari način života je suspendiran, makar i privremeno, i nema više rutinskog odlaska u dućan ili ispijanja piva u omiljenom kafiću. Analitičari kažu ništa više neće biti isto, možda. No, mi smo sigurni u to da će naše pivo ostati uvijek isto – vrhunske kvalitete, pomno biranih sastojaka i provjereno tradicionalne tehnlogije prozvodnje. Pivovara Daruvar, sa svojim predanim zaposlenicima, odlučila je da vas i u ovoj situaciji redovito opskrblljuje svojim pivom – dostavit ćemo vam ABU, IIPU, STOUT, BONNER i DA pivo na kućnu adresu – poručuju iz Pivovare Daruvar.

Stare navike

Ako se već moramo odreći starih navika, ne moramo onih dobrih starih užitaka – ispijanja omiljenog piva. DA, sve je stvar pristupa, čaša je poluprazna ili polupuna! To je taj peti element, alkemičarska moć da negativne stvari pretvara u pozitivne, a mi vaš ispražnjen hladnjak biranim pivom. Ne morate izlaziti iz kuće, možete se više posvetiti obitelji, napokon odigrati taj Monopoly koji je skupljao prašinu ili bingeati seriju koju ste odavno planirali na Netflixu. Tada na scenu, neizostavno kao i uvijek do sada, nastupa pivo i tu tradicionalnu društvenu simbiozu ne moramo mijenjati.

Ambasadori dobrog piva

Stari recept novog doba može promijeniti važu perspektivu u ovim kriznim vremenima kada ste primorani ostati doma. No, oni koji ipak to ne mogu učiniti u potpunosti, pronaći će svoje zadovoljstvo u službi ambasadora vaše sretnije svakodnevnice. Jedan od njih je i Pivovara Daruvar koja i danas, baš kao i u vrijeme Domovinskog rata, kuha i distribuira pivo za svoje odane potrošače. I tako već 180 godina, neprekinute proizvodnje na istome mjestu u središtu Daruvara. Svim pivoljupcima omogućili smo online kupnju i dostavu na kućnu adresu: ABE, IIPE, STUTA, BONNERA i novog specijala DA piva.

Umjerena konzumacija

Znamo da u trenutku kada se gomilaju zalihe hrane i higijenskih potrepština, kupovina piva u apokaliptično opustošenom dućanu i nije na prvom mjestu, ipak razumijemo pivoljupce i potrudit ćemo se da piva ne usfali. Potičemo na odgovornu konzumaciju kada je riječ i o kvantiteti, ali i o kvaliteti. Stručnjaci kažu da su dva piva dnevno granica, a mi da je naše pivo beskompromisne kvalitete, bez aditiva i konzervansa te da obiluju vitaminom B12 i B6. U ovoj situaciji dobro je i spomenuti da konzumacija piva u umjerenim količinama dokazano djeluje u borbi sa stresom. Naravno, oni koji još nisu ostali kod kuće, naša piva mogu pronaći u Kauflandu, Šparu, Konzumu, Tommyu, Plodinama i KTC-u.

Iz Pivovare Daruvar pojašnjavaju da se pivo dostavlja na području Zagreba, Daruvara, Pakraca, Lipika i okolice, Nove Gradiške, Novske i okolice, Virovitice, Bjelovara, te Zaboka i okolice. Naručiti se može na prodaja@pivovara-daruvar.hr

#OstaniDoma