Večeras su rukometašice ŽRK Bjelovar pod budnim okom trenera Cikoje odradile posljednji trening uoči sutrašnje prve utakmice Challenge Cupa koje igraju protiv rukometašica Alavariuma iz Portugala.

-Publika sutra može očekivati jednu odličnu utakmicu. Mi smo spremne, uzbuđene i nadamo se da će dvorana biti ispunjena kao prošle godine. To bi nam puno značilo i dalo nam vjetar u leđa da prođemo Portugalke – poručila je kapetanica bjelovarskih rukometašica Mirna Gašparović. Kaže da su proučile ekipu Alavariuma i da im znaju vrline, ali i mane.

-Gledale smo neke njihove utakmice preko interneta. Brza su ekipa, imaju dvije visoke igračice, ostale su sve niže tako da očekujemo dosta prostora za šut iz vana. Dat ćemo sve od sebe i vjerujemo u prolaz – naglasila je Gašparović.

Podsjetimo još jednom, sutra (petak) u 19 sati u Dvorani europskih prvaka ŽRK Bjelovar igra prva utakmicu Challenge Cupa protiv Alavarimua iz Portugala. Druga utakmica je na rasporedu u subotu, također u 19 sati u istoj dvorani. (Vedran Cindrić)