Ususret 16. Međunarodnom pčelarskom sajmu koji će se ovog vikenda (subota i nedjelja, 8. i 9. veljače) održati na Sajamskom prostoru u Gudovcu iz Bjelovarskog sajma najavili su kako i dalje rade na poboljšanju kvalitete. Ovoga puta riječ je o kvaliteti telekomunikacijske infrastrukture, pa je sa stručnjacima tvrtke A1 održan radni sastanak od kojeg će uskoro zasigurno profitirati i izlagači i posjetitelji svih sajamskih manifestacija.

Poboljšanje komunikacijske infrastrukture

Tema sastanka bila je unapređenje pokrivenosti signalom za mobilnu komunikaciju na Sajamskom prostoru Gudovac, naveli su iz Bjelovarskog sajma pojasnivši kako je u postupku izgradnje bazna stanica koja bi trebala povećati pokrivenost i kvalitetu signala koji je u ovom trenutku prilično skroman.

Upravo zahvaljujući konstantnim ulaganjima, manifestacije Bjelovarskog sajma s vremenom su stekle epitet najboljih u državi, a potom i u regiji. Pčelarski sajam koji će se ovog vikenda održati 16. put zaredom nije izuzetak. Iako je „najmlađi brat”, Pčelarski sajam među ljubiteljima pčela i pčelinjih proizvoda stekao je reputaciju najvećeg i najkvalitetnijeg sajma.

Grijani paviljoni

Posjetitelji će tamo u grijanim paviljonima 2 i 8 moći uživati u bogatom asortimanu velike ponude meda, pčelinjih proizvoda i opreme za pčelarstvo, ali i proizvodima OPG-a i kućne radinosti. Paviljon 1 rezerviran je za Izložbu vina i vinogradarske opreme te također OPG-a.

Dvodnevna manifestacija već tradicionalno obiluje i dodatnim sadržajima od kojih valja izdvojiti inovacije u pčelarstvu, amatersko natjecanje u pripremi medenjaka, ocjenjivanje najljepše uređenih izložbenih prostora na sajmu, ali i stručno-edukativna predavanja koja će se održavati u paviljonu 4.