Bjelovar – središnji park, Trg Eugena Kvaternika

Subotama, od 15. srpnja do 5. kolovoza 2017. godine, u terminu od 10 do 12 sati.

OBITELJSKE ZABAVNE IGRE – osmišljene su s namjerom da ojačaju ”instituciju” obitelji, povežu njene članove kako bi kroz zajedništvo i natjecateljski duh, kroz smijeh i zabavu proveli dio slobodnog vremena zajedno, što u ovim burnim vremenima s puno obveza i zauzetosti i djece i roditelja biva doista teško ostvarivo.

OBITELJSKE ZABAVNE IGRE – osnažit će jedinstvo i zajedništvo obitelji, bolje povezati djecu s roditeljima, supružnike međusobno i donijet će one male radosti obiteljskog druženja kroz natjecanje koje nikome nije prezahtjevno, koje zabavlja i ujedno uči kako se nositi i s uspjesima i neuspjesima, s pobjedama i porazima.

OBITELJSKE ZABAVNE IGRE – svojevrsni su obiteljski ”team building”, ali i korisno vrijeme provedeno vani.

OBITELJSKE ZABAVNE IGRE – namijenjene su roditeljima s djecom od 4 do 8 godina starosti. Ako u jednoj obitelji ima više djece koja sudjeluju u igrama, onda se rasporedi tko od djece igra koju igru. U istoj igri ne može sudjelovati više djece. Kako bismo dobili što pravedniji rezultat, nakon osvojenih bodova u svakoj igri odbija se broj godina djeteta. Što je dijete starije, to je veći odbitak.
Vidljivo je da smo barem kod djece morali uvažiti dob jer je ona povezana s njihovom motoričkim sposobnostima i vještinama.

OBITELJSKE ZABAVNE IGRE – podrazumijevaju natjecateljske igre spretnosti i vještine za cijelu obitelj, što znači da se istovremeno natječu i bodre jedno drugo zajedno mama, tata i djeca.

OBITELJSKE ZABAVNE IGRE su tematske i temelje se na preciznosti i spretnosti.
Svaka obitelj ima svoju ”EVIDENCIJSKU KNJIŽICU”. U nju se upisuju imena i prezimena djece i roditelja. Ako iz nekoga razloga dijete nije u mogućnosti natjecati se uz sudjelovanje oba roditelja, prihvatljivo je da to bude i neka druga starija osoba, a mogu biti i bake, djedovi, tete, stričevi, kumovi… Bitno je da to uvijek budu iste osobe koje se nalaze upisane u knjižici.
Svi rezultati bilježe se u njihove knjižice, a na kraju sezone pozivamo najbolje na međusobne finalne oglede koji će biti održani na prostoru sponzora nagrada.

Uz dnevne sponzorske nagrade, tri obitelji s najvećim brojem osvojenih bodova čeka jednodnevni izlet gdje ćemo održati malo završno natjecanje OBITELJSKIH IGARA nakon čega slijedi ručak i drugi sadržaji (vožnja u kolima, jahanje konja, vožnja otvorenim džipom, posjet dravskom, riječnom otoku Križnici itd.) na obiteljskom gospodarstvu i u restoranu ”ZLATNI KLAS OTROVANEC” u Otrovancu.
U cijelosti ili djelomice, igre se po potrebi mogu preseliti i na druge lokacije ( bazen i dječja igrališta).