Piše: Vedran Cindrić

BJELOVAR – OPG Ostojić iz Ploča već sedam godina dolazi u Bjelovar prodavati svoje poljoprivredne proizvode i to prije svega mandarine. Svjesni težine situacije u kojoj se Opća bolnica Bjelovar nalazi zbog pandemije koronavirusa OPG Ostojić je danas donirao tonu mandarina Općoj bolnici Bjelovar.

-Komunalac mi je još prije sedam godina ustupio mjesto da mogu prodavati svoje poljoprivredne proizvode i na tome sam zahvalan. Zahvaljujem se Gradu i Bjelovarčanima što kupuju moje proizvode i na taj način pomažu meni i mojoj obitelji, a zbog situacije s COVIDOM osjetio sam potrebu da na neki način i ja malo pomognem. Možda nije velika financijska pomoć, ali je od srca – kazao je Mario Ostojić. Ravnatelj Opće bolnice Bjelovar Alli Alouch izrazio je zahvalnost na ovoj donaciji.

-Zahvaljujem na ovoj vrijednoj donaciji koja osim što pokazuje materijalnu vrijednost pokazuje i ljudsku stranu koja je još i vrijednija. Ovo je izraz plemenitosti i solidarnosti koja je potrebna u ovo teško vrijeme kada je pandemija koronavirusa promijenila puno toga. Svaka pomoć zdravstvenom sustavu u bilo kojem obliku je dobrodošla pogotovo ako ta pomoć ide osoblju koje čini osovinu sustava. Od srca se zahvaljujem OPG- u Ostojić – kazao je ravnatelj Alli. Zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić također je izrazio zahvalu na donaciji kao i podršku svim zdravstvenim djelatnicima Opće bolnice Bjelovar.

-Grad u suradnji s Komunalcem raspisuje javne pozive i natječaje za javne površine, a na jedan takav poziv se javio OPG Ostojić iz Ploča koji našim Bjelovarčanima svakodnevno nudi svoje domaće proizvode, prije svega mandarine. Mario je prepoznao naš rad da cijenimo domaće proizvođače, kontaktirao nas je, izrazio je želju da napravi jednu humanu gestu na kojoj mu se od srca zahvaljujem – kazao je zamjenik gradonačelnika Brajdić.