Zamjenica župana Bojana Hribljan bila je u kontaktu s osobom kojoj je dijagnosticiran COVID – 19 te se po preporuci epidemiologinje od danas nalazi u samoizolaciji. Njezin dopis prenosimo u cjelosti.

-Poštovane sugrađanke i sugrađani,poštovane građanke i građani Bjelovarsko-bilogorske županije,smatram da je moja dužnost objaviti da sam kao zamjenica župana Damira Bajsa i zamjenica načelnika Stožera Bjelovarsko-bilogorske županije Nevena Alića u samoizolaciji po preporuci odgovorne epidemiologinje do 18.09.2020.g. Bila sam u kontaktu sa osobom pozitivnom na korona virus i kao mjera određena mi je samoizolacija. Mjere ću poštivati odgovorno što pozivam i sve Vas da činite u svakodnevnim aktivnostima. Pridržavanjem istih štitimo sebe i svoje najbliže kao i cijelu zajednicu. Svoje javne dužnosti do isteka mjera neću obavljati.Nadam se da ću ostati zdrava što i svima želim. Ostanimo zdravi i negativni – poručila je Hribljan.

Podsjetimo, jutros je Stožer civilne zaštite Bjelovarsko – bilogorske županije objavio da je u posljednja 24 sata stiglo osam pozitivnih nalaza te da je na području naše županije trenutno 60 aktivnih slučajeva (vec)