Kraj, odnosno početak godine tradicionalno je vrijeme za sumiranje rezultata iz protekle godine. Tako su pacijenti na portalu najdoktor.com i ovoga puta izabrali svoje najdoktore. Kriteriji po kojima je portal birao najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i sama kvaliteta samih komentara, odnosno neargumentirani komentari nisu se uzimali u obzir. Kada je riječ o bjelovarskim liječnicima, prema ocjeni samih pacijenata, čistu peticu zaslužilo je njih osmero. Prvo mjesto je zauzela je neurologinja Jela Golubić, čvrsto drugo kirurg Davorin Diklić, a treće također kirurg Damir Koprek. Slijede radiologinja Anita Jug-Klobučić, internistica Vesna Lovčić pa radiologinja Ljiljana Došen, internist Ivan Fijala, a na listi najboljih osam kojima su pacijenti dodijelili same petice uvrstila se i pedijatrica Gordana Šelović-Bobonj.

Liječnici koji ulijevaju povjerenje

Jedna od zadovoljnih pacijentica o doktorici broj jedan Jeli Golubić ima samo riječi hvale.
-Doktorica je super, sve mi je objasnila u detalje. Preporučam doktoricu. Sat i pol sam sa suprugom bila kod nje. Još nisam doživjela da se netko toliko potrudi. Pozitivno iznenađena – koji u komentaru ove zadovoljne pacijentice. Među pozitivnim komentarima o bjelovarskom kirurgu Davorinu Dikliću svakako se ističe onaj u kojemu stoji kako je doktor Diklić je izvrstan kirurg, liječnik i čovjek.

-Osobno mi je složenom operacijom žući i hernije istovremeno koju su se bojali izvesti poznati zagrebački kirurzi spasio život. Dugujem mu vječnu zahvalnost na požrtvovnosti, ljudskom i profesionalnom pristupu – ističe ovaj pacijent. Odlične komentare svojim je radom zaslužio i kirurg Damir Koprek za kojeg jedan od pacijenata kaže kako je riječ o čovjeku koji vam na “prvu” ulijeva povjerenje.

-Sve će vam objasniti što se problema tiče, jasno, konkretno i direktno bez umotavanja. Tako i kroz fazu oporavka. Kako njime, oduševljen sam i osobljem, odnosno sestrama na odjelu. Svaka čast – zadovoljan je i ovaj pacijent. Doktorica Jug -Klobučić još je jedna od liječnica bjelovarske bolnice koja se našla u samom vrhu prema ocjeni pacijenata, a jedan o njih u svom ostavljenom komentaru ističe kako je doktorica Jug-Klobučić vrlo pristupačna osoba, draga i uvijek spremna pomoći.

Prvi izbor

-Ima suosjećajnosti prema svima, a prije svega je čovjek. Osobno mislim da je jako dobar radiolog, sve radi detaljno i uopće joj nije bitno koliko tko ima godina, daje sve od sebe, a to je ono najvažnije. Najbolja je osoba i doktorica – stoji jasno u komentaru pacijenta. Šefica Službe internističkih djelatnosti doktorica Vesna Lovčić također je osvojila svoje pacijente pa tako u jednom od komentara stoji kako je doktorica Lovčić prekrasna doktorica i osoba koja suvereno vlada znanjem te kako je kliničarka koja istovremeno prati znanost. Slijedi doktorica iz privatne prakse Ljiljana Došen.

-Odličan dijagnostičar, vrlo stručna, analitična i ništa ne prepušta slučaju. Kao čovjek vrlo je pristupačna i ugodna u komunikaciji, spremna je saslušati pacijenta u bilo koje doba dana, dati mu savjet. Vrlo je humana i kao stvorena za posao koji radi. Naša ocjena je u svakom slučaju maksimalno 5. Zahvaljujemo na svemu što je učinila za našu obitelj, a i ubuduće će doktorica Došen biti naš prvi izbor – istaknula je zadovoljna pacijentica. Još jedan bjelovarski neurolog dobio je vrlo pozitivan komentar.

-Vrlo pristojan. Detaljno me pregledao i ispitao. Stručan. Preporučam svima. Hvala – kaže zadovoljni pacijent. Pedijatrica Gordana Šelović-Bobonj dolazi iz primarne zdravstvene zaštite, a zadovoljnih roditelja njezinih malenih pacijenata ne manjka.

-Predivna doktorica, puna razumijevanja prema djeci, vrlo pristupačna, temeljita kod pregleda. Svakako preporučujem – kaže jedan od komentara na portalu najdoktor.com.