U središnjem parku danas (subota) prijepodne održane su treće po redu Obiteljske zabavne igre. Podsjetimo, igre su to namjenjene roditeljima s djecom od četiri do osam godine starosti, a osmišljene su s namjerom da ojačaju instituciju obitelji, povežu njene članove kako bi kroz zajedništvo i natjecateljski duh te smijeh i zabavu proveli slobodno vrijeme zajedno.

Ove subote okupilo se nikada više obitelji željnih zabave i igre. Pomno osmišljene igre od naših organizatora izazvale su mnogo uzbuđenja, ali i smijeha. Neke obitelji su već nastupile na prvom ili drugom OZI-u, a neke su ove subote prvi put nastupile. Naravno, za sve obitelji su organizirane vrijedne nagrade, a iduće subote se održavaju posljednje ovogodišnje igre na kojoj će se dijeliti iznimno vrijedne nagrade i organizatori očekuju veliki odaziv obitelji.

-Sada smo prvi put nastupili na Obiteljskim zabavnim igrama. Do sada smo samo sa strane gledali, ali ovaj put smo se odlučili okušati u igrama. Mislim da smo za prvi put ostvarili dobar rezultat i jako nam se sviđa kako je sve organizirano i mislim da je to nešto čega treba biti što više u središnjem parku – izjavila je Anita Vegh.