Nakon gostovanja komičara Gorana Vugrineca i Vlatka Štampara koji su Bjelovarčanke i Bjelovarčane nasmijavali više od dva sata, u Bjelovarsko kazalište stiže njihov kolega – Saša Turković! Najnoviji član najpopularnije hrvatske komičarske ekipe u Bjelovar dolazi sa svojim one man showom „Preživjeti u obitelji“.

-Jedva čekam nastup u Bjelovaru. Goc i Vlatko su mi ispričali da je na njihovim predstavama publika bila stvarno odlična i baš zato me veseli me što sad i ja imam priliku doći u Bjelovarsko kazalište. Nema boljeg osjećaja nego nastupati za ljude koji se vole smijati, a prema reakcijama kolega Bjelovarčani su među najboljim publikama u Hrvatskoj. Bit će to odličan show – ispričao je Saša te dodao kako mu je ovo prvo gostovanje u Bjelovaru.

Sašin prvi one man show posvećen je isključivo obiteljskom životu i preživljavanju istog. Fore stvarane tijekom 44 godine Sašina života te ispolirane brojnim nastupima k’o obiteljska srebrnina nakupile su se poput režija i nastala je predstava “Preživjeti u obitelji”. U više od 80 minuta smijeha Saša će s vama podijeliti sve aspekte obiteljske svakodnevice te vas savjetovati kako kao otac, suprug i muškarac na kraju dana zaspati sa smiješkom na licu.

Inače, Saša je otac, suprug, biznismen i najstariji komičar LAJNAP COMEDY kolektiva. Na pozornici stasom i glasom ozbiljan k’o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije. Što ga s obzirom na godine stvarno pogađa. Fore su mu kao i njegovo slobodno vrijeme, kratke i britke, bez psovki i vulgarnosti, jer mora paziti što priča pred djecom. No, zato će svoje najzločestije ideje upakirati u celofan pristojnosti i staviti mašnicu sarkazma da nećete ni znati kako odjednom umirete od smijeha.

“PREŽIVJETI U OBITELJI” je savršen izlazak za sve koji trebaju kratki “tajmout” od svojih najbližih i kozmološkog fenomena zvanog život. Dobrodošli!

Program nije primjeren za mlađe od 16 godina.