NK BJELOVAR – NK ORIOLIK 3:3
BJELOVAR: Lebović, Hajdarović, Rajić, Ostrman (od 89. Đipalo), Bošnjak, Dodik (od 61. Atlija), Pranjić, Šantalab, Trupac, Tominac, S. Mamić (od 80. Barišić, TRENER: Petar Bošnjak
ORIOLIK: Herceg, Plemenčić, Jurjević, Kuzmić, Kokotović, Mijić, Jurić, Majstorović, Barišić (od 46. Blatančić), Strahović, Stubičan, TRENER: Robert Dujić
BJELOVAR – Gradski stadion, SUDAC: Jurica Culej, POMOĆNICI: Barbara Volenik Vidović i Ivan Iveljić, STRIJELCI: 1:0 Tominac (36 – 11m), 2:0 S. Mamić (40), 2:1 Mijić (51), 2:2 Mijić (62), 2:3 Mijić (75), 3:3 Rajić (78)

Sad je svima jasno zbog čega NK Bjelovar već skoro godinu dana ne može dobiti utakmicu u gostima, točnije u Slavoniji. Pa, nogometaši Gradskog kluba nemaju snage ni za umrijeti, a kamoli da bi se suprotstavili ili nametnuli Slavoncima, koji za doručak jedu male, a za ručak velike svinje. Naime, NK Bjelovar je pod dirigentskom palicom novog trenera Petra Bošnjaka po prvi puta nakon jako dugog vremena odigrao sasvim dobru utakmicu. Poštovale su se nogometne zakonitosti, momčad je imala pobjednički duh, vidjela se želja, linije kretanja bile su naglašene, tražio se duel, igra je imala dubinu, a što je posebno zadovoljavajuće NK Bjelovar je svoju dobru igru okrunio vodstvom od 2:0. Međutim, takva ništa više nego dobra i obećavajuća igra NK Bjelovara trajala je samo do 60. minute, no, tada je Rajić promašio mrtvu priliku za povećanje vodstva od 3:0 i nakon toga se igra NK Bjelovara potpuno raspala. Ponovo je to bio nikakav NK Bjelovar, spor, nemoćan, bezidejan i bez daha da nastavi istim tempom. Normalno, momčad Oriolika znala je iskoristiti taku nemoć i iscrpljenost Gradske momčadi tako što je u roku od nekih 25 minuta preko raspoloženog Mijića postigla tri pogotka i došla do rezultatske prednosti. Srećom, Mario Rajić se iskupio za promašaj iz 60. minute tako što je u završnici utakmice postigao pogodak za izjednačenje.
Sve u svemu, NK Bjelovar može biti zadovoljan što nije izgubio utakmicu, ali može biti i nezadovoljan što nije znao svoju dobru igru okruniti pobjedom. Međutim, pozitivno je to što se ipak vide neke naznake koje govore kako bi u narednim utakmicama moglo bilo puno bolje.