BJELOVAR – Novi trener NK Bjelovara nema preveliki izbor. Jednostavno, u subotu mora pobijediti Oriolik i mora pobjeći s dna ljestvice. Taj mu zadatak neće biti ni malo lak, jer Bošnjak je s momčadi proveo tek nekoliko dana, a osim toga stožerni igrači, Kuprešak, Rajić, Ostrman, Šantalab, igraju ispod svojih mogućnosti, s tim što je kompletna momčad izgubila samopouzdanje i općenito atmosfera u svlačionici nije na pobjedničkoj razini. Međutim, novi trener Gradske momčadi zadovoljan je kako su igrači reagirali na smjenu trenera i uvjeren je kako će njegova momčad u subotu u 15:00 sati istrčati s velikom dozom motiva, kako će biti ratoborna, napadački raspoložena, hrabra i kako će se na kraju radovati pobjedi.

– S obzirom da smo zadnji na ljestvici i da smo u seriji nanizali nekoliko poraza, stanje u momčadi je vrlo povoljno. Osjeti se pozitivna energija, veselje i smjeh ponovo su u svlačionici, a to sve govori kako je momčad probuđena i sprema za pobjedu nad Oriolikom – kazao je trener Petar Bošnjak koji još ne zna sastav koji će u subotu istrčati na drveni Gradski stadion.

– Nemamo preveliki izbor igrača tako da se sastav već sad nazire. Zbog crvenog kartona neće igrati Muniz, međutim, standardni vratar Lebović vrača se na gol, a najvjerojatnije će i mladi Pranjić zaigrati od prve minute. U nekim kombinacijama je i mladi Dodik koji je naš jedini nominalni lijevi bočni igrač. No, početni sastav odrediti će se tek prije početka utakmice.
Osim toga, Petar Bošnjak poziva sve simpatizere NK Bjelovara i nogometne zaljubljenike da u subotu u 15:0 sati dođu na Logor i pomognu njegovoj momčadi u pobjedi nad Oriolikom.