Niz loših rezultati koji su kulminirali porazom kod vodećeg Čepina, primorali su Izvršni odbor bjelovarskog trećeligaša NK Bjelovara na promjene. Tako je pored upiranja prstom u igrače i lošu igru pala i prva ‘glava’, ona trenerska. Alen Mrzlečki više nije trener Gradskog kluba. Tri uzastopna poraza, ali prije svega zadnje mjesto na ljestvici 3. HNL istok bili su više nego dovoljan razlog da predsjednik Josip Tominac smjeni Mrzlečkog i da na njegovo mjesto postavi Petra Bošnjaka, trenera koji dobro zna kako funkcionira NK Bjelovar.
– Jednostavno, bili smo primorani nešto poduzeti. Ovako dalje nije išlo. NK Bjelovar ne smije biti zadnji na ljestvici – odmah nakon smjene kratko je prokomentirao predsjednik Tominac, dok je novi trener Bošnjak bio nešto precizniji.
– Nisam se ovome nadao, međutim, poziv predsjednika Tominca nisam mogao odbiti. Dogovorili smo se da odradim ovih pet kola koliko je ostalo do kraja prvog dijela prvenstva, pa ćemo vidjeti kako dalje. Zadnji smo na ljestvici i bilo što da se napravi na bolje biti će sjajno. Nadam se da će momčad vratiti izgubljeno samopouzdanje i da će dobiti borbenost koja joj nedostaje – najavio je novi trener Petar Bošnjak. (daž)