Iza bjelovarske Tehničke škole najuspješnija je školska godina. Njezini učenici bili su sudionici čak 14 različitih državni natjecanja. Najveći uspjeh ostvarili su na natjecanju u sektoru elektrotehnike osvojivši prvo mjesto. Iza sebe su ostavili Prvu tehničku školu Tesla iz Zagreba i zagrebačku Tehničku školu Ruđera Boškovića.

Na natjecanje iz područja elektrotehnike i računalstva, na Croatian Makers konferenciji u Europskom tjednu stvaralaca, također su osvojili prvo mjesto. Sjajnim su se pokazali i njihovi građevinci koji su u nosivim konstrukcijama zauzeli drugo mjesto u državi, a u školi su ponosni i na državno četvrto mjesto koje je osvojeno iz računalstva, odnosno informatike.
Srebro su donijeli i s regionalnog natjecanja pod nazivom „ Hrvatske udruge školskih knjižničara“, „Ubaci knjigu u vremenski stroj”. No, ističe ravnatelj Ante Šola, ništa manjim ne drže niti druge uspjehe, poput petog mjesta na državnom natjecanju iz engleskog jezika.

– Nastavnici su učenike pripremali u slobodno vrijeme. Često se radilo i subotom koja je u našoj školi neradni dan i to bez ikakve naknade ili nagrade – zahvalan je ravnatelj Šola. Posebno svečano za mlade tehničare bilo je i u posljednjem mjesecu ove školske godine, lipnju, kada su u hotelu Antunović u Zagrebu dodijeljene nagrade “Faust Vrančić”, učenicama i učenicima za postignuto prvo mjesto na državnim natjecanjima u strukovnim disciplinama i priznanja osvajačima medalja i nagrada na međunarodnim natjecanjima. Iz Tehničke škole Bjelovar nagrađeni su učenici Josip Matić, Matija Rajković i Luka Ravešćak, s mentorima Robertom Herčekijem, Ljudevitom Sakalom i Matijom Ipšom. (sk)