BJELOVAR – Prilično bizaran prometni incident jučer iza podneva dogodio se u samom središtu Bjelovara u kojem, srećom, nitko nije stradao. Jer oko 13 sati 37-godišnjak je pod utjecajem alkohola od čak 1,81 promila vozio Gundulićevom ulicom u pogrešnom smjeru. Potom je završio na nogostupu, gdje se vozio neko vrijeme, a zatim je skrenuo u dvorište u Ulici Petra Preradovića, i dalje najpoznatije kao dvorište Omladinskog doma.

Prilikom okretanja automobila, 37-godišnjak je desnim dijelom vozila udario u zid koji je potom oštetio, a potom se hladno vožnjom unatrag vratio na nogostup uz istočni rub kolnika Ulice Ivana Gundulića, odakle je i došao. Pedesetak metara vozio se po nogostupu u smjeru juga, a potom se vratio na kolnik ulice Ivana Gundulića i udaljio u smjeru Trga Eugena Kvaternika, a da vlasniku oštećene imovine nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je prouzročio oštećenje.

-Nedugo zatim, oko 14.40 sati počinitelj je pronađen u Ulici Andrije Hebranga, nakon čega je priveden i smješten u posebnu prostoriju do otrježnjenja. Zbog više počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa protiv 37-godišnjaka slijedi optužni prijedlog te obavezni prekršajni nalog – izvijestili su iz policije