Korisnici bjelovarskih stanica za tehnički pregled ne moraju brinuti oko registarskih tablica. Za razliku od Osijeka, gdje prema svemu sudeći vlada prava nestašica, u Bjelovaru je situacija pod kontrolom.
– Iako je nezahvalno govoriti o vremenskom roku, jer jedan dan nam treba deset, a drugi samo jedna tablica, recimo da imamo dovoljno tablica na zalihi do ožujka. Veće zalihe nisu nam ni potrebne zbog toga što dolaze nove tablice, pa nije poželjno da nam ostane mnogo starih i neupotrebljivih pa da ih moramo poništavati. Usto, u svakodnevnom smo kontaktu s Centrom za vozila Hrvatske ta ko da i s te strane imamo osiguranje – kazao nam je Ivan Murlin, voditelj Euroduhanove Stanice za tehnički pregled, a sličan odgovor dobili smo i iz Stanice Croatia osiguranja.
– Izvješćujemo vas da na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske nema registarskih pločica za osobna i teretna vozila na zalihi. Registarske pločice su naručene i nemamo povratnu informaciju kada ćemo ih dobiti – odgovorili su pak iz PU BBŽ.