BJELOVAR –  Nebojša Buhin – Nebo, poznati bjelovarski gitarist i dobitnik dva Porina za najbolji instrumentalni album, koji je k tome još i tri puta nominiran za istu nagradu objavio je svoj novi album pod nazivom ‘Now’. To je četvrti samostalni instrumentalni album ovog bjelovarskog umjetnika, a ukupno osmi u bogatoj karijeri. Album je spoj pop – rocka sa bluesom i soundtrack atmosferom, producirao ga je Mladen Malek, a izašao pod etiketom izdavačke kuće Nota Bene iz Zagreba.

– Ovo je moj četvrti samostalni, autorski, instrumentalni album i jako sam zadovoljan kako je sve ispalo. Sa producentom Mladenom Malekom surađivao sam i ranije, a ovo je prvi puta da smo radili moj album. Suradnja je bila sjajna, bez opterećenja i uz obostrano uvažavanje. Osjećam da je ovo jedan od mojih najzrelijih albuma, da i dalje imam svoj rukopis. I dalje je to gitarski orijentiran album, ali nikako guitar hero album. Uvijek mi je bila najvažnija struktura, melodija i aranžman pjesme i osjećam da me umijeće još uvijek služi – kazao je Buhin, a najavljuje i video spot za pjesmu ‘Strange’ s novoga albuma.

-Od mojih osam do sada objavljenih albuma, tri ih je bilo nominirano, a  još dva su osvojila nagradu Porin.  Pet od osam, jako dobar prosjek. Porin je jedino mjesto da se rad izvođača poput mene –  prepozna. Za autora nema ništa gore nego kada njegov trud prođe ispod radara.  Nažalost, niti radio stanice, ni mediji najčešće ne prate to što se dešava i ovakvu je glazbu teško čuti u eteru. Spot za pjesmu ‘Strange’ namjerno je autoironičan komentar takve situacije. Vremena su se promijenila. No, na kraju dana, glazba uvijek dolazi iznutra, sa nagradama ili bez, sa emitiranjem pjesama ili bez, tu si gdje jesi i radiš dalje, ulažeš, snimaš, sviraš – zaključio je Buhin.