BJELOVAR – Krenula je nova sezona super uspješnog glazbenog showa ‘Zvijezde’ na RTL televiziji. Show se emitira u ‘udarnom terminu’ to jest subotom u 21h, a večeras će pred velikim TV auditorijem i strogim žirijem u sastavu Tonči Huljić, Petar Grašo, Nina Badrić i Jaucquest Houdek nastupiti i Mario Tomas (28) iz Šimljanice kraj Bereka.

-Mogu zapravo reći da sam u glazbenoj mirovini jer sam nakon gotovo devet godina pjevanja u bendu prestao s glazbom. Svirali smo najčešće po svatovima, ali došlo je vrijeme da zatvorim to poglavlje u životu. No, supruga Valentina me prijavila na audiciju ‘Zvijezde’ i onda sam na njezin nagovor i otišao – priča nam Mario Tomas. Kaže da je prva audicija bila u Zagrebu gdje je pjevao pred producentima showa i od gotovo dvije tisuće kandidata ušao je među njih 80 te dobio poziv za Beograd na snimanje glavne emisije.

-Već sam taj poziv za Beograd doživio sam kao uspjeh jer konkurencija je bila strašna i tu stvarno nema nekih koji su zalutali. Snimanje u Beogradu je bila 1.7 i mogu reći da je organizacija stvarno bila na visokom nivou – priča nam Mario. Dodaje da je imao u planu pred žirijem pjevati pjesmu od Tutti Frutti banda ‘Nasloni glavu’, ali da mu se želja nije ostvarila.
-Iako je organizacija bila vrhunska, rekli su mi da ne mogu pjevati tu pjesmu i sami su mi samo dva dana prije snimanja dodijelili da pjevam ‘Ledena’ od Tošea Proeskog. Ne idu mi baš njegove pjesme, ali uvježbao sam što sam mogao u tom kratkom vremenu i nastupio – prepričava nam Mario. Kaže da nikada nije imao tremu kada je nastupao, ali da je ovoga puta bila iznimno velika.

-Nisam tremaš, ali kada sam vidio kakva je to sve produkcija i kada sam vidio žiri ispred sebe moram priznati da mi je zadrhtao glas – priznaje nam Mario. Kaže da je žiri bio iznimno korektan prema njegovom nastupu te da mu je Nina Badrić rekla da je više pjevač za tulume i svatove nego možda ovakav show, ali da ga pohvaljuje.
Mario nam je na kraju otkrio da li je prošao ili nije, no nećemo ga sada ‘izdati’ već vam preporučamo da pogledate njegov nastup večeras u 21.10 na RTL-u. (vec)