Bjelovar i Bjelovarčane jučer je posjetio Ivan Fiolić Fio, popularni voditelj emisije Fio Show na TV Jabuci sa suradnicima. Na zahtjev volonterki Caritasa sv. Antuna Padovanskog, članica Udruge Bedem ljubavi, dijela braniteljskih udruga, te predstavnika Zajednice udruga u kulturi Grada Bjelovara, Grada Bjelovar je oraganizirao prijam u Gradskoj vijećnici, na kojem nije manjkalo pjesme jer se druženju odazvala i Klapa Bjelovar. Volonterke Caritasa sv. Antuna Padovanskog su Ivanu Fioliću uručile tri muške narodne košulje i lajbeke Bilogorskoga kraja. Zahvala je to za njegov doprinos u humanitarnom radu, posebno za djecu s poteškoćama, te za njegovanje i očuvanje kulturne tradicije.
– U svojoj emisiji promoviram svo kulturno blago koje Hrvatska ima u svojim pjesmama i plesovima, ali se istovremeno bavim i humanitarnim radom i pomažem tamo gdje mogu. Drago mi je da ste me pozvali u Bjelovar i i sigurno je da ću uspostaviti trajnu suradnju i s vašim udrugama -kazao je Ivan Fiolić.
Nakon kratkog druženja s građanima na bjelovarskoj tržnici popularni Fio je obišao bjelovarski Caritas, te članove Udruge osoba s intelektualnim poteškoćama Bilogora Bjelovara, a posjetio je i Dom umirovljenika Vita Nova u Bjelovaru gdje je organizirano druženje s korisnicima Doma.