Nakon brojnih rasprodanih nastupa u Splitu, Dalmaciji, Hrvatskoj i šire, najbolji splitski komičari prvi put dolaze u Bjelovar, nedjelju (1. prosinca) u bjelovarski Dom kulture u 19.30h

Ekipa iz kolektiva ‘SplickaScena’ oduševljava publiku gdje god nastupaju, no stigao je trenutak da se i publici u Bjelovaru pokažu u najboljem svjetlu. Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Ante Travizi i Ivica Lazaneo će vam otkriti novu dimenziju splitskog humora koji je življi i žešći nego što možda slutite i pokazati zašto je SplickaScena hit u gradu pod Marjanom.

Za nadolazeće gostovanje u Bjelovaru pripremili su presjek svog najboljeg materijala, a kako izgleda show kad se popnu na pozornicu možete pogledati na YouTube-u, jer su prije dva mjeseca objavili svoj prvi cjelovečernji comedy specijal „Stand-up po splicki“ kojeg je pogledalo preko 150 tisuća ljudi. Naravno, njihov nedjeljni show bit će drugačiji od onog koji možete pogledati online.

S nestrpljenjem očekuju ovo gostovanje, jer im je uvijek želja nasmijati što veći broj ljudi, posebno u mjestima u koja prvi put idu. Bit će to prava terapija smijehom, za sve one koji su, nošeni svakodnevnim obvezama, zaboravili kada su posljednji put plakali od smijeha.

Stoga, ne propustite priliku ih pogledati ih u živo! Ulaznice po cijeni od 40 kuna u pretprodaji su dostupne online preko sustava Entrio te fizički u Ghetaldus optici, Frana Supila 8a, Bjelovar (radno vrijeme: pon – pet 08-20h / sub 08-13h).

Vidimo se!

  • Show nije primjeren za osobe mlađe od 16 godina.