BJELOVAR – Danas (subota) su na gradskom korzu uskrsne pisanice dijelili članovi Stranke rada i solidarnosti 365. Na njihovom štandu okupio se veliki broj članova koji su se po lijepom vremenu družili s Bjelovarčanima.

-Želim svim Bjelovarčanima i žiteljima Bjelovarsko – bilogorske županije čestitati Uskrs i poželjeti im puno sreće, zdravlja i mira u vrijeme ovog velikog blagdana. Drago mi je da sam u Bjelovaru i da se mogu podružiti s mojim dragim Bjelovarčanima, a usput i podijeliti uskrsne pisanice – izjavio je Mladen Mađer, saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti Koprivničko – križevačke županije. Također, osim bjelovarskih snaga stranke na druženju s Bjelovarčanima i dijeljenju pisanica došla je i Natalija Prica Oreški, predsjednica mladeži Stranke rada i solidarnosti na državnoj razini.

-Drago mi je da sam došla u Bjelovar na Veliku subotu. Ovdje se uvijek ugodno osjećam. Zahvaljujem se gospođi Oliveri Šarić i gospodinu Išamu Gadži na fantastičnoj organizaciji. Došla sam se podružiti s dragim Bjelovarčanima i u ime mladih Stranke rada i solidarnosti 365 dijeliti uskrsne pisanice. Svim Bjelovarčanima želim sretan i miran Uskrs.