NMLADOST: Srbljanović, Nikolić, Dodaj, I. Bošnjak, Stanić, Kosanović, Vrbanić, Pleić, Buzuk, Sučić, Kočiš, Coha, Markuz, Vučak, VODITELJI: Nikola Papac i Mate Sučić

ALL STAR: Grebenar, Kukec, Vukojević, Šiprak, Ozobić, Radošević Capan, Šiprak, Gogić, Horvat, Pušić, Mikulić, Ljevar, B. Vukojević, VODITELJ: Stipe Bošnjak i Bonja Vukojević

ŽDRALOVI – Stadion na Brdu, SUDAC: Češko Đorđević, STRIJELACI: 1:0 M. Sučić, 2:0 Vrbanić, 3:0 Vrbanić, 3:1 B. Vukojević

Osim što je nakon prvenstva sjajno organizirala svoju Crvenu noć, Mladost iz Ždralova još jednom je potvrdila svoju vjerna klupskim tradicijama. Na njihovom Stadionu na Brdu odigrana je već tradicionalna utakmica između sadašnjih nogometaša Mladosti i nogometaša koji su ponikli u klubu s bjelovarskog Brda. Iako svi sudionici vole isticati kako rezultat ove utakmice nije bitan i kako je svima cilj druženje i iskazivanje ljubavi prema Mladosti u kojoj ili sada igraju ili su u njoj započeli svoje nogometne karijera, ova od milja nazvana All Stars utakmica bila je više od revije i obje su momčadi uložile dosta truda kako bi upisali pobjedu. Ovom prilikom spretnija je bila ‘sadašnja’ prva momčad Mladosti koja je pobijedila rezultatom 3:1.

PROJEKTIL MILE SUČIĆA

Momčad trenerskog dvojca Papac – Sučić uložila je više truda, bila je rastrčanija, s Nikolićem i Ivanom Bošnjakom bila je čvršća u obrani, s Pleićem povezanija u sredini terena, s Matijom Vrbanićem efikasnija i s Milom Sučićem ubojita. All Star momčad i ove je godine bila predvođena s bivšim i sadašnjim reprezentativcem Ogijem Vukojevićem, s pokretljivim Ozobićem, Šimom Horvatom, Gogićem, Radoševićem i pomalo pospanima vratarom Grebenarom, međutim, njihova imena ostala su u sjeni Mile Sučića i njegovog projektila iz slobodnog udarca kojim je Mladost povela, dok je Vrbanić s dva pogotka samo potvrdio pobjedu. Jedini pogodak za momčad All Stars djelo je vječnog Bonje Vukojevića koji je u zadnjim sekundama utakmice nebeskim skokom i sjajnim udarcem glavom svojoj momčadi priskrbio počasni pogodak.

OGI POZDRAVIO PRISUTNE

Na zajedničkom druženju nakon utakmice u klupskim prostorijama Mladosti prisutnima se obratio Ogi Vukojević

– Iznimno mi je drago što sam ponovo s vama i što svi zajedno i dalje njegujemo ovu lijepu tradiciju. Svi smo mi djeca Mladosti i to nikada ne smijemo zaboraviti i svi čemo mi zajedno i dalje pomagati Mladost koliko je to u našoj moći. Želim vam sretan Božić i uspješnu Novu godinu, a Mladosti želim još puno ovakvih utakmica i puno sportske sreće – kazao je Ogi.