Vjerovali ili ne, ali golman Milan Pavičić u svijetu nogometa poznatiji po nadimku Grizli, od ove jeseni će postati vlasnik izuzetno laskave titule. Naime, Grizli će s punih 68. godina postati član BŠK-a iz Brezovca i ravnopravna konkurencija prvom vrataru Marinkoviću. Tom registracijom za momčad iz brezovačke Sportske ulice svevremenski Pavičić će postati najstariji aktivni nogometaš u Hrvatskoj, a najvjerojatnije i u Europi. Međutim, iako je namjera BŠK-a i Pavičića prije svega bila hvatanje više nego zasluženog nesvakidašnjeg rekorda, no, Grizli i trener Cindrić registraciju iskusnog vratara za momčad BŠK-a doživljavaju više nego ozbiljno.

– Grizlija doživljavam potpuno ozbiljno i on će zbog toga što uredno dolazi na sve naše utakmice već ove jeseni upisati i nastup na prvenstvenoj utakmici – najavio je trener Ivan Cindrić, dok popularni Grizli poput juniora nestrpljivo čeka svoj nastup.

– Registracija za BŠK za mene je veliki izazov, no, ja se usprkos godinama ne smatram starim. Star je onaj koji se tako osjeća, dok se ja osjećam sjajno i uvjeren sam da još uvijek mogu pomoći svom BŠK-u. Ovaj klupski poziv ne smatram revijalnim i samo zbog statistike po kojoj bi ušao u povijest kao najstariji registrirani nogometaš. Isto tako, nije mi cilj boriti se na dres s brojem jedan, ali tu sam da po potrebi stanem na gol, što će se sasvim sigurno i dogoditi ove jeseni – kazao je otac svih bjelovarskih vratara koji je izuzev kraćeg izleta sredinom 70. godina u Ždralove kompletnu svoju igračku karijeru proveo u Brezovcu.