Najslađi proizvod stigao je na police trgovina! Naime, tvrtka PIP predstavlja novu liniju proizvoda Med hrvatskih pčelara. Na putu do polica Med hrvatskih pčelara zadovoljio je sve kriterije sljedivosti od košnice do stola, a različiti okusi izravno iz košnica odmah će osvojiti vaše nepce. Hrvatskim pčelarima i njihovoj ljubavi prema pčelama i prirodi pripada najveća zasluga za ovaj vrhunski doživljaj. Tu ljubav je tvrtka PIP sačuvala u ovim proizvodima te takve predstavlja vjernim kupcima.

Gdje pronaći ove slatke proizvode?

Med hrvatskih pčelara možete pronaći na policama Konzuma i Tommyja. Prije svega, svakako kušajte cvjetni med satkan od brojnih nektara koji će vas osvojiti bogatim cvjetnim mirisom i prepoznatljivim okusom. Tekstura nježnog bagrema ostavlja snažan dojam, dok aromatična lipa ostavlja primamljiv pikantni okus kojeg se ne možete zasititi. Isprobajte ove bogate arome kao namaz za medeni doručak ili za pripremu čaja, jela i slastica u nadolazećim blagdanima.

Inače, PIP d.o.o. je društveno odgovorno i inovativno društvo specijalizirano za pčelarstvo, izraslo iz obiteljske tradicije bavljenja pčelarstvom još od 1930. Jedno je od najstarijih privatnih proizvođača pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj. Bogata tradicija i inovativan rad u pčelarstvu utkani su u svaki proizvod , a stečena znanja neprekidno se ulažu u kvalitetu, istraživanje i razvoj novih proizvoda, što dokazuju međunarodni certifikati za kvalitetu ISO 22000 (HACCP) i IFS. Tvrtka je odlične rezultate postigla i partnerskom suradnjom s nekoliko fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. PIP d.o.o. preradu i oplemenjivanje pčelinjih proizvoda obavlja u odobrenom objektu, a nadzor kakvoće vrši u vlastitim i ovlaštenim laboratorijima