BJELOVAR –  HDZ  je za župana Bjelovarsko – bilogorsko županije odlučio kandidirati Marka Marušića, mladog HDZ-ovog šefa Mirovinskog osiguranja.

Naime, nakon što se predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Miro Totgergeli dva puta kandidirao za župana Bjelovarsko – bilogorske županije i nakon što je oba puta izgubio od aktualnog župana Damira Bajsa, ŽO HDZ-a na čelu s Totgergelijem ovoga puta je kandidirao Marka Marušića.

36 – godišnji Marušić do sada nije imao javne nastupe, u HDZ-u je od svojih ranih 20-ih, a prije nekoliko godina postao je predstojnik Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Županijski odbor HDZ-a o kandidaturi Marka Marušića za župana javio se priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti.

– Županijski odbor HDZ-a Bjelovarsko bilogorske županije jednoglasno je potvrdio trideset šestogodišnjeg ekonomistu Marka Marušića kao svog kandidata za župana naše županije. Marko Marušić predstojnik je bjelovarskog ureda zavoda za mirovinsko osiguranje. Diplomirani je ekonomist, živi u Bjelovaru, oženjen je liječnicom Majom, porijeklom iz Daruvara, s kojom ima dva sina, Lovru i Luku. U lokalnoj politici sudjeluje više od petnaest godina. Voli sport, posebno nogomet koji je nekada trenirao u NK Bjelovar.

Marko Marušić zahvalio se kolegama na povjerenju. „Sada svi zajedno imamo zadaću steći povjerenje većine birača. Zato je važnije da mi čujemo njih, nego da oni slušaju nas. Samo tako ispunit ćemo svoj izborni cilj, a to je osvojiti većinu članova u Županijskoj skupštini i ući u drugi krug izbora za Župana“, poruka je našeg kandidata Marušića – stoji u dopisu ŽO HDZ-a.