ZAGREB – Mlada bjelovarska spisateljica Marijana Dragičević u petak je u zagrebačkom klubu Katran promovirala svoj književni prvijenac, garažni roman “Rock strana bajke”. Ovaj roman od nedavno se može pronaći i u knjižarama, a zagrebačka promocija održana je u organizaciji Kluba Grada Bjelovara (KGB) te je moderator događaja bio voditelj kluba Katran, poznati Bjelovarčanin Mario Petreković, kojem je s autoricom zajedničko što dolaze iz istog dijela grada odnosno Mlinovca.

To je bjelovarsko prigradsko naselje autorici ujedno poslužilo kao baza za izmišljeni grad u romanu Mildorf, a zajedno s Petrekovićem, promociju su scenski nadopunili Goran Navojec i Alan Katić, koji je čitao ulomke iz romana. Između razgovora s autoricom puštane su i pjesme koje prate radnju romana, a na promociju su uz brojnih Bjelovarčana sa zagrebačkom adresom, potegnuli i mnogi iz Bjelovara.

-Sada slijede daljnje promocije, a već u subotu, 13. lipnja na programu je Šibenik. Bjelovarska promocija “Rock strane bajke” bit će u drugoj polovici kolovoza u Boho parku u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta – istaknula je Dragičević.