MNK Futsal Pula    8
MNK Bjelovar          2

Malonogometaši Bjelovara u sklopu četvrtog kola Druge lige zapad poraženi su na gostovanju u Puli rezultatom 8:2. Iako je taj visoki poraz mnoge koji prate mali nogomet iznenadio, međutim, očito on precizno govori o trenutnom stanju i snazi MNK Bjelovara. Naime. malonogometaši Bjelovara ove sezone ostvarili su samo jednu pobjedu i to onu u prvom kolu na gostovanju kod Zagreba 92 koji je prošle sezone bio glavni konkurent za naslov prvaka. Upravo zbog te činjenice na tu je pobjedu stavljen naglasak i stvorila se prividna pozitivna atmosfera kako će MNK Bjelovar i ove godine biti u borbi za naslov prvaka. Međutim, ta je pobjeda očito bila prevara jer momčad Zagreba 92 ni nakon četvrtog kola nema ni jednu pobjedu što očito govori kako više nema prošlogodišnju snagu, dok su malonogometaši Bjelovara porazom u Puli zasjeli na šesto mjesto (od osam momčadi) i više će brige posvetiti izbjegavanju zadnjeg mjesta nego borbi za vrh ljestvice.

– Loše smo otvorili utakmicu i već u šestoj sekundi primili smo pogodak kojim se Pula već u startu digla. Međutim, vratili smo se pogotkom Kozića i sve do sredine drugog poluvremena i Pulinog trećeg pogotka utakmica je bila neizvjesna i mogla se okrenuti na našu stranu – kazao je Željko Ostrman, trener MNK Bjelovara koji je najavio –

U idućem kolu u nedjelju u 19:00 sati kao domaćini igramo protiv Siska koji je trenutno zadnji na ljestvici. Bolja smo momčad i protiv Siska idemo na pobjedu i po tri boda s koja bi uhvatili priključak s momčadima iz gornjeg dijela ljestvice.