Sinoć je povodom Nacionalnog tjedna dojenja u bjelovarskom Domu kulture održano drugo izdanje modne revije Ljepota majčinstva. Ovu, sada već iznimno popularnu reviju majki i njihove djece organizirala je Udruga za zdravo i sretno djetinjstvo i Radio Terezija.

Ova jedinstvena modna revija ispunila je Dom kulture gotovo do posljednjeg mjesta tako da je veliki broj posjetitelja mogao uživati u ljepoti majčinstva i ljubavi prema svome djetetu. „Ljepota majčinstva“ na moderan i pristupačan način promovira dojenje jer je i začetnica ove ideje poznata pedijatrica Marija Čatipović koja je i koordinatorica županijskog odbora ”Županija prijatelj dojenja”. Podsjetimo, samo prije dva dana u Bjelovaru je otvorena prva Majčina klupa namjenjena za dojenje i prematanje djece također u organizaciji Radio Terezije i Udruge za zdravo i sretno djetinjstvo.

Zahvaljujem se svima koji su dali potporu ovom prekrasnom projektu, i naravno svim sudionicima. Kad na jednom mjestu vidite toliko sretnih, ozarenih lica i kad dvoranom odjekuje toliko pljeska i smijeha – znamo da već imamo predivan zadatak i slijedeće godine – zadovoljna je direktorica Radio Terezije Danijela Vusić.